** PLEASE DESCRIBE THIS IMAGE ** DCAS instaleaza orice tip de interfon (Genway,Electra,Resel,Bpt,etc) la cele mai mici preturi din Bucuresti!!!

Instalatia cuprinde :panou de interfon cu card de proximitate,post interfon full duplex,sursa de alimentare.acumulator,amortizor usa,tag acces gratuit,cablu 2x2x05mm ,cablu 3x2x0.5mm

Preturile incep de la 49 lei/apartament (1 tag + 1 cheie gratuita) si se negociaza in functie de numarul apartamentelor . Contactati-ne pentru a va putea face cea mai buna oferta ! Plata in rate! Garantie 24 luni!

Avem peste 2000 de proprietari multumiti de noul interfon de ultima generatie instalat de catre firma noastra. Firma nostra exceland prin calitatea superioara a pieselor ,personal specializat si seriozitate .DCAS asigura service profesional si reparatia instalatiilor de interfon pentru asociatiile de proprietari pentru toate modelele : Interada ;Electra ; Resel ; Commax ;Genway; Dios Eta ; Selectron ; etc, la cele mai mici preturi din Bucuresti!!!
Interventii promte asigurate de personalul tehnic ; Numar nelimitat de interventii ; Revizii periodice astfel incat instalatiile de interfon sa functioneze perfect , Inbunatatirea sistemelor de interfon cu cititor de proximitate , yale electromagnetice sau amortizoare hidraulice.

Avantajele contractului de service


Mergeti periodic la mecanic, la medic etc. ptr a preveni evenimente nedorite. Facand acest lucru cu o cheltuiala minima periodica evitati o cheltuiala ocazionala care de foarte multe ori depaseste cu mult cheltuielile de intretinere. Contractul de service devine astfel o dovada a loialitatii clientilor nostri si prin urmare ei vor beneficia GRATIS de personalizarea echipamentului de interfon precum si de masuri antivandalism.
 Contractul de Service va este util atunci cand doriti sa utilizati pentru o perioada cat mai mare o instalatie de interfon si asta cu costuri minime.


OFERTA DE SERVICE POST - GARANTIE PENTRU INTERFONPrin incheierea unui contract de service post-garantie pentru interfon beneficiati de urmatoarele avantaje :


interventii promte, asigurate doar de personal autorizat,cu experienta in domeniu
nr. nelimitat de interventii, piese de calitate,
revizii periodice, astfel incat instalatia de interfon sa functioneze perfect,
promtitudine la achizitionarea cartelelor acces, optice sau magnetice

PRET CU ABONAMENT LUNAR:


Intretinerea interfonului si orice reparatie a sistemului (Deplasare - pentru partea comuna ,Deplasare - pentru postul interior ,Constatare - pentru partea comuna ,Constatare - pentru postul interior ,Manopera - pentru partea comuna ,Manopera - pentru postul interior ,Reglaj - pentru partea comuna , intra in costul abonamentului de incepand de la 1 leu / AP./ LUNA (costul difera in functie de numarul de apartamente)

Intretinerea interfonului si orice reparatie a sistemului (Deplasare - pentru partea comuna ,Deplasare - pentru postul interior ,Constatare - pentru partea comuna ,Constatare - pentru postul interior ,Manopera - pentru partea comuna ,Manopera - pentru postul interior ,Reglaj - pentru partea comuna ,Reparatie - pentru partea comuna ,Reparatie - pentru postul interior + Inlocuire piese / subansamble - pentru partea comuna ,Inlocuire piese / subansamble - pentru postul interior intra in costul abonamentului de 2 lei / AP./ LUNA ( costul difera in functie de numarul de apartamente)

Home     Instalari si service     Mentananta si bransamente electrice     Contract

Toate drepturile rezervate 2011